„Mihăiţă Macoveanu, un trubadur frumos şi incorigibil în demersul său de a
schimba o lume cenuşie şi plicticoasă, în una ipotetic desăvârşită.”

Melania Cuc

Termeni generali

Acest blog funcționează conform tuturor prevederilor legale ale statului român.

Toate informațiile conținute în acest blog (imagini, poezii/texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe, precum şi orice alte date) care sunt proprietatea Autorului, sunt apărate de legea română şi convențiile internaționale pentru protecția drepturilor de autor. Nici un material nu poate fi reprodus, parțial sau integral fără permisiunea anterioară a Autorului. Toate drepturile sunt rezervate.

Autorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru securitatea blog-ului sau a liniei folosită de dumneavoastră pentru comunicare.

Autorul  nu poate fi făcut responsabil pentru nici o pagubă adusă echipamentului dumneavoastră, cauzată de vizitarea sau afișarea blog-ului sau de descărcarea oricărei informații, incluzând poezie/text, imagini, sau fișiere de pe acesta.

Este necesar acordul Autorului pentru a lega acest blog cu alte blog-uri. Autorul nu-şi asumă responsabilitatea pentru blog-urile neagreate cu care acesta ar putea fi legat şi nici pentru materialele postate pe acest blog de către alte persoane decât cele autorizate.

Informațiile de pe blog sunt prezentate sub rezerva erorilor de culegere şi tehnoredactare.
Autorul îşi rezervă dreptul de a nu onora comenzile de cărți venite pe blog, în cazul în care stocul a fost epuizat, aducând la cunoștință acest fapt persoanelor interesate.

Termeni de confidențialitate

Autorul apreciază încrederea pe care o manifestați navigând pe blog-ul acestuia, scriindu-i sau citindu-i versurile, de aceea dorim să vă asigurăm că nu vom furniza, vinde sau ceda nici unei alte părți baza de date referitoare la datele dumneavoastră personale.

VIZITÂND BLOG-UL POETULUI MIHĂIŢĂ MACOVEANU, SUNTEŢI DE ACORD CU PREVEDERILE CUPRINSE ÎN ACEST DOCUMENT.

Comments powered by CComment

2024 MIHĂIȚĂ MACOVEANU